Felhasználók

Felhasználók

Új felhasználók felvételére jelenleg csak a rendszergazdának van jogosúltásga. Amennyiben Önnek egy új felhasználóra vagy e-mail címre van szüksége,  kérem ezt e-mail-ben jelezze számunkra. Az új felhasználót 24 órán belül létrehozzuk Önnek. A létrehozott felhasználói azonosítót és jelszót SMS-ben küldjük el az Ön számára.

Bevezetésre került egy web-es adminisztrátori felület, ahol már Önök is tudnak saját domainükhöz felhasználót illetve e-mail címet léterhozni. Ennek elérhetőségéről telefonon, vagy e-mail-ben adunk tájékoztatást.

Adminisztráció

Jelszavak módosítása

Jelenleg a felhasználói jelszavak módosítására webmail rendszerünkön keresztül van lehetőség. Ehhez a "Beállítások" -> "Jelszó módosítás" menüpontot kell megkeresni. A webes adminisztrátori felületen lehetőség van minden felhasználónak, hogy a webmail-től függetlenül állítsa be jelszavát.

Kvóta

A szerveren a tárhelyek korlátozása érdekében kvótázási rendszer üzemel. Ennek részteleiről szintén e-mail-ben érdeklődhet. Az előfizető csomagokhoz tartozik egy előre meghatározott tárhely méret is. Természetesen lehetőség van a tárhely növelésére is csomgváltás nélkül. A biztonsági korlát minden esetben +20%. Tehát amikor Ön figyelmeztető levelet kap a tárhely túllépésről, akkor már valóban nem sok helye maradt. 

E-mail alias

Szerverünkön lehetőség van korlátlan számú e-mail alias létrehozására. Ebben az esetben a megadott virtuális e-mail cím egy konkrét felhasználóhoz fog letöltődni. Nincs szükség újabb felhasználói fiók létehozására és egy újabb beállításra sem.